Reseller Service

JOUW VERTROUWDE REFURBISHED IT DISTRIBUTEUR VOOR A-MERK APPARATUUR.

RefurbishedDirect.nl is jouw totaal aanbieder van zakelijk refurbished apparatuur van o.a. bekende A-Merken als Apple, HP, Dell en Lenovo. De hardware die je klanten zoeken zijn direct groot uit voorraad leverbaar.

Benelux Distributeur

RefurbishedDirect.nl levert niet alleen aan Nederlandse IT Resellers, maar ook aan Belgische IT ondernemingen.

E-commerce oplossingen

Speciaal voor onze vaste relaties met een jaar omzet van minstens EURO 100.000,- genereren wij een datafeed die ingelezen kan worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op. Leveringsvormen Drop-shipment, on-desk levering, whitelabel en zelf levering in verpakkingen met jouw eigen logo behoren tot de mogelijkheden!

3.000+ voorraad

RefurbishedDirect is dé distributeur voor A-merk refurbished hardware. Door ons brede assortiment en de grote aantallen die wij van vele modellen beschikbaar hebben, is bij ons alles direct uit voorraad leverbaar.

Betrouwbaar

Door veel resellers worden wij de meest betrouwbare partij in de refurbished branche gevonden. Wij leggen onze focus op kwaliteit, snelle service en deskundig advies. Als reseller ben je door de geautomatiseerde processen bij RefurbishedDirect volledig ontzorgd.

>25 jaar actief

RefurbishedDirect is al meer dan 25 jaar actief in de refurbished hardware markt. Voor jou als reseller is het belangrijk om een stabiele factor achter je te hebben. Onze jarenlange kennis en ervaring maken RefurbishedDirect de beste refurbished hardware distributeur voor de Benelux.

3 jaar garantie

Kwaliteit is prioriteit, daarom geven wij altijd 3 jaar garantie op álle hardware. Onze Apple en Windows hardware ondergaat stuk voor stuk een grondige reiniging, een kwalificatieronde van de cosmetische staat en een whipe-procedure om software-restanten te verwijderen. Zo bieden wij zekerheid en producten die klaar zijn om geleverd te worden aan jouw klant.

Zo word je eenvoudig reseller van RefurbishedDirect.

Aanvraag

RefurbishedDirect levert alleen aan resellers

Controle

Na het ontvangen van je aanvraag zullen wij je bedrijfsgegevens controleren, indien er onduidelijkheden zijn nemen wij contact met je op. test

Toegang

Na goedkeuring ontvang je van ons de inloggegevens van onze webshop met refurbished apparatuur.

Benelux Distributeur

RefurbishedDirect levert niet alleen aan Nederlandse IT resellers, maar ook aan Belgische IT ondernemingen

E-commerce oplossingen

Speciaal voor onze vaste relaties genereren wij een datafeed die ingelezen kan worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op

Leveringsvormen

Drop-shipment, on-desk levering, whitelabel en zelf levering in verpakkingen met je eigen logo behoren tot de mogelijkheden!