JOUW VERTROUWDE REFURBISHED DISTRIBUTEUR VOOR A-MERK IT-APPARATUUR


Totaal aanbieder van zakelijke IT-apparatuur van o.a. A-merken als Apple, HP, Dell en Lenovo. De hardware die jouw klanten zoeken is direct uit onze grote voorraad leverbaar.
Reseller worden

We hoeven jou als  reseller nauwelijks meer uit te leggen dat het verkopen van refurbished hardware zo zijn voordelen heeft. Dat desktops, notebooks en telefoons na een grondige revisie zeer interessant zijn voor de zakelijke markt, is inmiddels wel bekend. Voor je eindklanten is de investeringswaarde aanzienlijk lager en ook jij als reseller vaart er wel bij, als je de apparatuur met de nodige kennis van zaken weet te verkopen.

Kansen voor resellers
Dat laatste lukt met meer overtuiging als je aan kunt tonen dat de beschikbaarheid van de producten groot is en dat er drie jaar garantie op zit. Het betreft altijd hoogwaardige apparatuur die nog jaren mee kan, van topmerken als Apple, HP, Dell en Lenovo. Het is natuurlijk niet meer zo dat een nieuwe processor ineens veel sneller is dan de vorige. De levenscyclus van vooral desktops en notebooks is een stuk langer geworden. Voor jou als reseller biedt het aanbieden van refurbished hardware bovendien extra kansen om vaker in beeld te komen bij je eindklanten. Wanneer je klanten nieuwe apparatuur kopen, zie je ze als het goed is vijf jaar niet meer. Bij refurbished hardware is het vervangingsmoment vaak eerder.

Rust in de organisatie
Voor je eindklanten is refurbished hardware nog om een andere reden interessant. Stel dat zij anderhalf jaar geleden gestandaardiseerd hebben op een bepaald product en ze zijn in die tijd flink gegroeid, dan is precies dezelfde hardware nog gewoon verkrijgbaar. Geen probleem dus als zij nog veertig extra desktops of notebooks met precies dezelfde configuratie bij willen kopen. Standaardisatie maakt het beheer eenvoudiger, maar heeft ook als voordeel dat niemand zich achtergesteld voelt. Als je een aantal medewerkers uitrust met nieuwe hardware, krijgt de servicedesk vaak opvallend veel telefoontjes dat de oude apparatuur ineens stuk is... Als iedereen dezelfde machines heeft, zorgt dat voor rust in de organisatie.

Refurbished als corebusiness
Ondanks dat refurbished hardware een interessante markt is, zijn er maar weinig distributeurs die het als hoofdzaak van hun business zien. De specialisten bij RefurbishedDirect hebben ruime ervaring (>25 jaar) met het resellerkanaal. Via ons online portaal kan je als reseller direct de prijs en beschikbaarheid zien en bestellen. Daarnaast kan je met behulp van e-commerce-tools gemakkelijk de producten, specificaties en prijzen in een offerte opnemen. Bovendien krijg je een vaste accountmanager.

“Wij verkopen zowel refurbished als nieuwe hardware. Onze klanten hebben niet altijd nieuwe hardware nodig of het budget ervoor “.
Partner van RefurbishedDirect
“Wij verkopen zowel refurbished als nieuwe hardware. Onze klanten hebben niet altijd nieuwe hardware nodig of het budget ervoor “.
Partner van RefurbishedDirect

3.000+ voorraad

RefurbishedDirect is dé distributeur voor A-merk refurbished hardware. Door ons brede assortiment en de grote aantallen die wij van vele modellen beschikbaar hebben, is bij ons alles direct uit voorraad leverbaar.

Betrouwbaar

Door veel resellers worden wij de meest betrouwbare partij in de refurbished branche gevonden. Wij leggen onze focus op kwaliteit, snelle service en deskundig advies. Als reseller ben je door de geautomatiseerde processen bij RefurbishedDirect volledig ontzorgd.

>25 jaar actief

RefurbishedDirect is al meer dan 25 jaar actief in de refurbished hardware markt. Voor jou als reseller is het belangrijk om een stabiele factor achter je te hebben. Onze jarenlange kennis en ervaring maken RefurbishedDirect de beste refurbished hardware distributeur voor de Benelux.

3 jaar garantie

Kwaliteit is prioriteit, daarom geven wij altijd 3 jaar garantie op álle hardware. Onze Apple en Windows hardware ondergaat stuk voor stuk een grondige reiniging, een kwalificatieronde van de cosmetische staat en een whipe-procedure om software-restanten te verwijderen. Zo bieden wij zekerheid en producten die klaar zijn om geleverd te worden aan jouw klant.

Zo word je eenvoudig reseller van RefurbishedDirect.

Aanvraag

RefurbishedDirect levert alleen aan resellers

Controle

Na het ontvangen van je aanvraag zullen wij je bedrijfsgegevens controleren, indien er onduidelijkheden zijn nemen wij contact met je op. test

Toegang

Na goedkeuring ontvang je van ons de inloggegevens van onze webshop met refurbished apparatuur.

Benelux Distributeur

RefurbishedDirect levert niet alleen aan Nederlandse IT resellers, maar ook aan Belgische IT ondernemingen

E-commerce oplossingen

Speciaal voor onze vaste relaties genereren wij een datafeed die ingelezen kan worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op

Leveringsvormen

Drop-shipment, on-desk levering, whitelabel en zelf levering in verpakkingen met jouw eigen logo behoren tot de mogelijkheden!